header

Assortiment

Italiano Dropstaafjes mix

De Dropstaafjes mix  bestaat uit een combinatie van gevulde dropstaafjes in de smaken salmiak, drop en karamel.

Italiano Zachte Dropstaafjes

Een uniek dooreetdropje door de volle dropsmaak en extra zachte structuur. Met name geliefd bij de echte dropliefhebbers.

Italiano Luchtige Drop Quatro’s

Onweerstaanbaar lekker zijn ze … de nieuwe luchtige salmiakdrop met fluweelzachte foamstructuur van Italiano. De Italiano Luchtige Drop Quattro’s is een mix van zoete drop- en zoete salmiaksmaak en zit qua structuur tussen foam en schuim in. Deze unieke dropsensatie is geliefd door jong en oud.
Ontdek het echte genieten, ontdek la dolce vita met Italiano drop.

Italiano Salmiak Hagel

Heerlijke harde dropsnoepjes met salmiaksmaak in de vorm van kleine kogeltjes. In een opvallende en handige verpakking voor on the go.

Italiano Salmiak Mix

Heerlijke harde dropsnoepjes met gevarieerde salmiaksmaken in verschillende vormen. In een opvallende en handige verpakking voor on the go.

Italiano™ l’Originale

In 1927 werd Italiano voor het eerst geïntroduceerd en sindsdien wordt Italiano geassocieerd met dat aparte lekkere dropje. Het drop/salmiak-zuurtje van Italiano is hard van buiten en heeft een verrassend zachte vulling met een vleugje karamel. Hiermee is de Italiano rol uniek in zijn soort. Italiano™ l’Originale is verkrijgbaar als single rol, 4 pack en een 8 pack.