header

Dropsaus van Italiano Zachte Dropstaafjes

Deze saus is een heerlijke basis voor voor- en nagerechten.
Combineer de dropsaus bij frambozen, bosbessen, vanille-ijs of drop-ijs voor een optimale smaakbeleving.

Tip voor een echte sterren thuiskok: Voorgerecht met Italiano Zachte Dropstaafjes.

Ingrediënten Italiano  dropsaus

250 gr Italiano Zachte Dropstaafjes
50 ml water
50 gr licht bruine basterdsuiker

Bereiding Italiano dropsaus

1. Snij de Italiano Zachte Dropstaafjes doormidden.
2. Verwarm de dropjes op lage temperatuur in een steelpannetje.
3. Voeg water toe wanneer nodig.
4. Blijf goed roeren om aanbranden te voorkomen.
5. Voeg suiker toe.
6. Haal de pan van het vuur en laat de saus even afkoelen.
7. Doe de saus in de blender en mix tot een gladde saus. Voeg eventueel nog wat water toe als de saus te dik is.
8. Serveren maar!

Tip: Bekijk de video hieronder voor gave serveertips!

https://www.facebook.com/italiano.drop/videos/744293155957583

We zijn benieuwd naar jou bereidingen dus deel ze met #Italianodrop #KokenMetDrop !